Palvelut

Metsäpalvelut

Taimenistutus. Hankimme ja istutamme taimet kohteisiinne.

Ongelmapuiden kaataminen. Onko pihallasi huonokuntoisia puita, jotka uhkaavat kaatuessaan vaurioittaa kiinteistöä tai irtaimistoa? Kaadamme puut ja teemme ne halutessanne valmiiksi polttopuiksi.

Myrskyn aiheuttamien vahinkojen korjaustyöt.

Rakennuspalvelut

Uudiskohteet. Omakotitalot, saunat, aitat tai muut lisärakennukset. Tehdään tyypilisesti yhdessä rakennuselementtitoimittajien kanssa. Tänä päivänä hyvin harvassa kohteessa on kustannustehokasta tehdä kohdetta ns. pitkästä tavarasta.

Saneeraus. WC:t ja pesuhuoneet, muut kosteat tilat. Pätevät paikkakunnan omat saneeeraajat korjaavat kohteen ammattitaidolla ja takuulla. Rakennuksen käyttötarkoituksen muutos. Navetasta panimoksi tai asuinakennuksesta edustustilaksi. Kaikki onnistuu! 

Autamme myös ideonnissa ja suunnittelussa.

TÄRKEÄÄ! Emme ole kaiken tekemisen parhaita itse, mutta verkostostamme löytyy sitten osaamista laidasta laitaan; peltityöt, LVI, sähkötyöt, maansiirto jne. Kysy rohkeasti, kerromme sitten kyllä jos emme pysty hommaa hoitamaan!

Hirsitalojen kasaus, myös avaimet käteen periaatteella

Kiinteistöhuolto

Mökkitalkkaripalvelut. Teemme kaikkea mahdollista liittyen kiinteistöjen huoltoon  – nuohouksesta nurmikonleikkaukseen. Jos vaikka jäät ovat kohdelleet laituriasi kaltoin, hoidamme sen kuntoon ennen uimakaudenalkua. 

Isommat kohteet: olethan yhteydessä hyvissä ajoin, että ehdimme hankkimaan mahdollisesti tarvittavat lisäresurssit.

Nuohous: 0503098215